kebahagiaan awak , kebahagiaan saya jua

Awak,

Dengan seikhlasnya saya mohon sejuta kemaafan dr awak kerana sehingga kini  saya  masih gagal utk melupakan awak. Saya tahu saya tidak layak untuk memiliki cinta awak, tapi bagaimana bisa saya hapuskan rasa ini, di mana saya trs melangkah meninggalkan awak  , di situ jugalah bayangan awak menanti saya.

Awak,

Percayalah sesungguhnya saya tidak pernah merasa menyesal mencintai awak, dan saya tidak pernah berputus asa berusaha untuk memiliki cinta awak, walaupun adakalanya sesuatu yg saya lakukan memalukan diri saya sendiri, namun demi awak saya sanggup.

Awak,

Sekali lagi saya pohonkan kemaafan kerana kehadiran saya selama ini telah byk menyusahkan hidup
awak
walaupun kdg2 sy selalu mengganggu masa awak, kdg2 awak selalu merasa tidak selesa bila saya mengganggu hidup  awak..

Awak ,

Saya tidak pernah salahkan awak dalam semua ini , walaupon kata2 awak seolah2 mengiakan yg awak tidak boleh larang semua   orang sukakan awak ..Sejujurnya awak , ingin saya jelaskan kenapa saya luahkan rasa ini pada awak , saya tidak larat untuk menanggung rasa yg saya pendam di hati saya setelah sekian lama . Jangan tanya kenapa sbb saya sendiri pun tiada jawapan utk itu awak .

Awak ,

Saya tahu saya tidak setanding dgn insan yg awak sukai , yang mampu membawa keindahan dunia pada awak , tapi saya nk awak tahu , 1 hari nanti betapa saya terlalu sayangkan awak. Saya tahu harapan ini hanya sia2 utk saya memohon awak menerima saya tetapi  jauh di sudut hati saya , saya bersyukur sbb awak masih menyayangi saya sebagai bestfriend awak.

Awak ,

Adakah menjadi salah saya bila saya menyayangi awak , yang sebenarnya saya tidak pernah mengundang kehadiran cinta ini di hati saya .Ia hadir adalah ketentuan Ilahi kan awak . dan saya redha jika saya masih mahu menagih kasih seorang yg saya syg walaupun ianya mustahil bg saya .

Awak ,

Dalam kesedaran ini , saya tidak pernah dendam dan marahkan awak , cuma saya terpaksa jauhkan diri saya utk memberi ruang utk diri saya dan saya tidak mengganggu awak dan insan yg awak sayangi .

Awak ,

tp awak , maafkan saya sbb masih lagi mengikuti perkembangan awak , kebahagiaan awak adalah kebahagiaan saya juga ..terus terang saya tidak nafikan yg saya mmg sedih sbb kegagalan saya utk memiliki hati awak , sedangkan saya lihat mereka yg di beri peluang seolah2 mensia2kan awak.

Awak ,

maafkan saya terkadang saya tidak dapat mengawal perasaan saya pada awak tp apalah daya saya kerana semuanya yang berlaku mungkin ada hikmah di sebaliknya ...Allah sentiasa di sisi hambaNya ..Allah sentiasa bersama saya ..

Awak ,

maafkan saya jika saya terus merindui dan menyayangi awak ...pergilah awak dengan kebahagiaan awak...awak akan sentiasa di hati saya dan sentiasa mendoakan awak di dalam setiap doa saya .
Manja


24/05/2012


No comments: